Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele dijeliti iskustvo

Identične blizanke u vezi su s istim muškarcem i sada pokušavaju zatrudnjeti u isto vrijeme

TikTok
25.01.2023.
u 09:30

Anna i Lucy su zvijezde TLC emisije Extreme Sisters i dokumentirale su svoje pokušaje da zatrudne proteklih godinu dana, a sada su počele nositi lutke sa sobom kada izlaze iz kuće.

Blizanci mogu doživjeti vrlo jedinstveno iskustvo svijeta, često ih roditelji isto odijevaju i stalno ih zamjenjuju. Mnogi se drže toga s odgovarajućom ili koordiniranom odjećom, dok drugi biraju osebujne stilove kako bi se razlikovali. No, kako prenosi Mirror, jedan par blizanki podigao je svoju vezu na višu razinu pokušavajući zatrudnjeti u isto vrijeme – obje od zajedničkog zaručnika.

Anna i Lucy Decinque rade sve zajedno, uključujući oblačenje, zajednički odlazak na zahod, a sada se nadaju zajedničkom podizanju obitelji, a da pritom ostanu usklađene.

Anna i Lucy su zvijezde TLC emisije Extreme Sisters i dokumentirale su svoje pokušaje da zatrudne proteklih godinu dana, a sada su počele nositi lutke sa sobom kada izlaze iz kuće.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Sestre su u poliamornoj vezi i jedna s drugom dijele zaručnika Bena Byrnea, što bi svako dijete koje imaju učinilo i polubraćom ili polusestrama te prvim rođacima. To bi također Ben učinio ocem i ujakom djece obiju žena.

U emisiji je par ispričao o svojim borbama da zatrudne i zašto su počeli nositi lutke sa sobom u javnosti., rekavši: "Imali smo problema pokušavajući zatrudnjeti, pa je ovo sljedeća najbolja stvar. Naš san je da budemo trudne zajedno u isto vrijeme."

Slično kao i njihove mame, lutkice su odjevene identično dok Anna i Lucy pokušavaju steći osjećaj majčinstva i odgovornosti koje ono uključuje. Unatoč njihovim borbama, uzbuđene su zbog te mogućnosti i prvi su put izjavile da žele uskladiti svoje iskustvo u trudnoći još 2021.

"Nikad prije nismo radile test na trudnoću. Stvarno je čarobno kako štap može potvrditi da ste trudna. Imamo 35 godina. Odlučile smo da sada želimo djecu. Imale bih srčani udar da je jedna trudna, a druga nije. Radije bismo da smo obje trudne nego samo jedna”, ispričale su.

"Definitivno će biti izazov zatrudnjeti obje u isto vrijeme. To je definitivno veliki pritisak za jednog muškarca. Pretpostavljam da je to stvar više zadataka”, dodao je Ben.

Ben izlazi sa sestrama od 2012., ali poliamorija nije legalna u Australiji pa se ne mogu službeno vjenčati, unatoč tome što su se zaručili u svibnju 2022.

Kroz 21 godinu rodila 14-ero djece: 'Svi nas stalno pitaju otkud nam novci za sve njih...'

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:15 25.01.2023.

Kakva ljubav imat ce jstog muza🤔🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije