Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba joj fizički dodir

Iako je udana, žena svakodnevno plaća drugom muškarcu uslugu - maženja

Love Don't Judge/Instagram
29.03.2021.
u 10:30

U jednoj epizodi emisije Love Don't Judge žena imena Saskia otkrila je kako, iako je u braku, redovito plaća drugom muškarcu uslugu - maženja.

Jeste li znali da postoji tvrka koja pruža uslugu maženja? Putem internet stranice Cuddlist odaberete osobu koja vam se najviše sviđa, a zatim ona stigne na vašu kućnu adresu kako bi vam posvetila malo pažnje i nježnosti. Na taj potez odlučila se Saskia, žena koja je već dugo u braku sa suprugom Arthurom. Za jedan sat zagrljaja i maženja plati drugom muškarcu 58 funti, odnosno 530 kuna, prenosi LADbible.

Saskia radi na glumačkoj karijeri, pa često putuje po SAD-u i teško podnosi fizičku razdvojenost od supruga, pa joj se Cuddlist činio kao dobra opcija da ne padne u depresiju zbog nedostatka fizičkog kontakta.

Pogledajte video:

"Puno ljudi misli da je to suludo jer sam udana, ali zaista me nije briga što drugi misle. Volim fizički dodir i pažnju. Sigurna sam isto tako i da moj suprug nije ljubomoran jer razgovaramo o tome. Više je zaštitnički nastrojen prema meni nego što je ljubomoran tako da dokle god sam ja sigurna, dobro je", ispričala je Saskia, a Arthur se nadovezao da žive u monogamiji i da ga ne smeta da se njegova supruga mazi s nekim drugim. "Kad smo zajedno, stalno se mazimo i grlimo pa mi je jasno da joj je to jako potrebno ako smo razdvojeni neki period."

Arthur je otkrio da i on sam to radi, a putem internetske stranice zna dobiti i po 200 zahtjeva tjedno. "Imam svakakve klijente, muškarci, žene, mlađi, stariji... Svi su oni tu zbog fizičkog dodira i interakcije."

Kako Saskia predlaže, svi bi trebali probati ovu uslugu prije nego krenu osuđivati njih dvoje.

Ovih 11 stvari možete raditi nakon vođenja ljubavi - i ne, nije maženje niti spavanje:

1/11
Ključne riječi

Komentara 2

K0
Konjina2.0
19:57 29.03.2021.

Ništa cudno, zanimanje budućnosti. Razmišljam da i sam krenem s time. Maženja, druženje, aseksualno prijateljstvo itd. Sam da se riješimo boomera vise

MO
montello
17:36 29.03.2021.

Moze i mene tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije