Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga vigilare

Hrvati žele da im se čestita 'Sretan Božić'

xmas
Foto: Vigilare
1/2
24.12.2014.
u 14:17

Osnovana je i ženska udruga Judita koja će se suprotstaviti liberalnim ženskim udrugama

Čestitka “Sretan Božić” nikoga ne može uvrijediti. Drži to čak 91 posto ispitanih u anketi koju je Hendal proveo za građansku udrugu Vigilare, koja se u adventsko vrijeme suprotstavila čestitanju Xmasa. Također, 57 posto ispitanih radije bi čulo “Sretan Božić”, a ne “Sretni blagdani”, čime bi se zadovoljilo svega 15 posto ispitanih.

– Na crnoj listi onih koji ne čestitaju Božić su Xmas Europski trg u Zagrebu, Xmas fair Split te predsjednik Sabora Josip Leko – rekao je prvi čovjek Vigilarea Vice Batarelo, dodavši da od tvrtki u tome prednjače Coca Cola, VIP i T-com, a za pohvalu su kao čestitari Lidl, Ikea, Tele2 i Njuskalo.hr.

Novinarima se jučer predstavila i ženska udruga Judita, koja će promicati tradicionalna prava žena i suprotstaviti se liberalnim ženskim udrugama.

>> Crne liste za one koji ne čestitaju 'sretan Božić'

Komentara 12

4M
4mazge
14:36 24.12.2014.

Xmas nije prihvatljivo za mene kao vijernika rimokatolika...a vjerujem da to ni ostalim vjernicima nije u redu! Gdje vidim Xmas ne ulazim! Nisam vidio inicijativu za Hnuka i Kbajram i kao vjenik podržavam židove i muslimane i sve ostale vjernike da štuju svoje blagdane punim imenom. Blagoslovljen Božić!

L0
luena 01
14:23 24.12.2014.

Sretan Bozic svima koji ga slave ... I vama u redakciji VL takodjer...

KR
krass
16:24 24.12.2014.

Svim vernicima sretan blagdan,od srca vam zeli jedan Šumadinac i u zdravlju ga slavili godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije