Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađe i problemi

Hrčete li? Evo kako to može utjecati na vaš seksualni život

Hrkanje
Foto: Shutterstock
16.02.2015.
u 13:53

Svaki deseti par preumoran je za seks ili im partnerovo hrkanje ubija želju za seksom.

Ako jedan od partnera hrče, to može lako uništiti vaš seksualni život.

To je pokazalo istraživanje britanske tvrtke Asonor u kojem je sudjelovalo tisuću ispitanika. Četvrtina ljudi spavat će u drugoj sobi zbog partnerovog hrkanja, a polovica se svađa barem jednom na tjedan, pokazalo se.

Svaki deseti par preumoran je za seks ili im partnerovo hrkanje ubija želju za seksom. U pokušajima da zaustave partnerovo hrkanje, najčešće će se okrenuti metodi udarca "pod rebra",  a svaki deseti partner je svoju "hrkajuću polovicu" nehotice izbacio iz kreveta, piše Daily Mail.

Zbog ovog neugodnog problema, partner koji trpi tuđe hrkanje je pospan, ima osjećaj umora i iscrpljenosti, a da bi se stalno na kraj ovome problemu ili barem malo oblažili simptomi, stručnjaci savjetuju da se pripazi na unos alkohola, vodi računa o tjelesnoj težini, a korisno je i spavati na boku.

U ekstremnijim slučajevima pomažu specijalizirani sprejevi, maske i ovlaživači zraka.

>>Ovo su najgore stvari koje možete napraviti partneru u krevetu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije