Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobermanica Arwen

HGSS se s tugom oprostio od svog potražnog psa: 'Počivala u miru vjerna kolegice'

HGSS
28.01.2020.
u 15:14

Devetogodišnja Arwen je zajedno s svojom vlasnicom već godinu dana aktivni član HGSS Stanice Novska, zajedno su prolazili treninge komisije za potrage i lavine, kažu iz HGSS-a

Arwen je kroz svoju karijeru u HGSS-u sudjelovala na brojnim potragama diljem Hrvatske, a dvije su osobe zbog njenog doprinosa uspješno nađene, od toga jednom je pronašla dementnu staricu u okolici Donje Zeline, pišu na svojim službenim stranicama.

Foto: HGSS

Arwen i njega vlasnica su članice Hrvatske udruge za obuku potražnih pasa. Bitno je naglasiti da su u svojoj karijeri izlazile na ispite traganja u šumama i ruševinama koje organizira International Rescuedog Organization. Zbog dijagnosticirane bolesti Arwen i njena vlasnica nisu mogle pristupiti licenci HGSS-a za potražne timove.

Foto: HGSS

"Nakon kratke i teške bolesti Arwen je uginula danas, 28. siječnja 2020. Počivala u miru vjerna kolegice", poručuju iz HGSS-a.

Foto: HGSS

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije