Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lepršavo je IN

Hair trend nalaže raskošni volumen, kovrče i bakrene nijanse

kosa
Thinkstock
20.03.2014.
u 13:55

Ove sezone modni imperativi za žene su volumen i lepršava kosa, koja oduševljava valovima i prirodnim kovrčama.

NEOBAVEZNI STYLING

Ukoliko ste prošle godine forsirali zalizane frizure i kosu učvršćenu lakom, tvrdu kao kamen, a želite ići ukorak s hair trendovima, neophodne su vam radikalne promjene!

Ove sezone modni imperativi za žene su volumen i lepršava kosa, koja oduševljava valovima i prirodnim kovrčama. Najvažnije je da frizura izgleda neobavezno, kao da se oko nje niste previše trudili (što, naravno, ne mora biti istina).

KLASIKA JE OUT

Što se muškaraca tiče, kratka i klasično ošišana kosa totalni je out. U trendu su neobavezne frizure koje ne zahtijevaju previše pažnje. Dovoljno je samo malo preparata i nekoliko pokreta rukama da bi frizura bila primijećena.

BAKRENI TONOVI

Atraktivna bakrena nijansa apsolutni je hit u 2014. Ženama koje imaju kratku kosu dobro će pristajati i svjetliji i hladniji bakreni tonovi. Međutim, toplije tonove treba izbjegavati, jer ”povuku” na žuto, što ne djeluje lijepo.

Dugokosim djevojkama, koje vole tamnije nijanse, čokoladni tonovi s bakrenim odsjajem dat će poseban šarm.

SVE NIJANSE PLAVE

Kombinacija plavih i tamnoplavih pramenova savršeno pristaje damama koje obožavaju svjetlije nijanse. I za kraj, bez obzira na to jeste li plavuša, brineta, riđokosa ili crnka, vrlo je važno da pravilno koristite hair preparate, jer njihova nepravilna upotreba može prouzročiti perut, masnoću i isušiti kosu.

>>5 najčešćih pogrešaka koje radimo dok peremo kosu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije