Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgodio povratak

Gus Kenworthy ne želi se vratiti kući bez pseće obitelji koju je spasio

Soči
Foto: Facebook
1/3
19.02.2014.
u 17:21

Iako je kući trebao u ponedjeljak, 22-godišnji američki skijaš još uvijek sređuje papirologiju kako bi psi mogli ići s njim

Gus Kenworthy odgodio je povratak kući i slavlje srebrne olimpijske medalje iz Sočija kako bi sa sobom poveo pseću obitelj koju je spasio.

Američki olimpijac odlučio je posvojiti četiri šteneta i njihovu majku nakon što ih je pronašao u blizini medijskog centra u Sočiju, Rusija. Kući se ovaj 22-godišnjak iz Telluridea, Colorado, trebao vratiti u ponedjeljak. Trenutačno "radi na papirologiji" koja mu je potrebna kako bi poveo svih pet pasa sa sobom u Sjedinjene Američke Države, piše DoggHeiss. Nakon što je tweetao fotografiju sebe i štenaca, ljubitelji životinja diljem svijeta dali su mu podršku i slali dobre želje.

Foto: Facebook/ Naš potok

Reakcija na ovo dobro djelo dobila je gotovo više pozornosti nego sama medalja. Gus je već pronašao dom za pse s članovima obitelji i psima. Namjerava i sam zadržati jedno štene. Kada su ga iz CNN-a pitali kako namjerava nazvati štene, rekao je da još nije odlučio. Međutim, razmišlja o imenima "Sochi" i "Silver".

Možda neće osvojiti medalju, ali njima je junak: Američki skijaš spašava ruske pse lutalice

Ključne riječi

Komentara 1

GO
goapsi
19:10 19.02.2014.

lijepo.....samo bi utrosio manje vremena da je prisvojio kojeg kera u Americi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije