Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite?

Gošća se na vjenčanju pojavila u vjenčanici, kako je to mogla napraviti mladenki?

shutterstock
24.08.2020.
u 15:30

Na vjenčanjima je bitno da ne ukradete pažnju s novopečenog bračnog para, ali ova djevojka to nije shvatila.

Nepisano je pravilo da se na tuđa vjenčanja ne nose bijele haljine, kao i da se ne nosi outfit koji će ukrasti svu pažnju te time zasjeniti mladenku. Nažalost, često se nađe onaj netko koji sve pokvari, a to je na svojoj koži osjetila jedna mladenka iz Velike Britanije, kada je gošća došla odjevena u, pogađate - dugu bijelu haljinu, prenosi The Sun.

Ova gošća prozvana je na društvenoj mreži Reddit, gdje su korisnici prvo mislili da se radi o mladenki, a tek onda kasnije shvatili da je riječ o gošći. Podijelivši fotografiju ove djevojke, njezina prijateljica napisala je: - Ova djevojka izgleda predivno, prelijepo, savršeno. Ali ona nije mladenka.

Foto: Reddit

Više od 200 ljudi komentiralo je njezin neprimjereni outfit. - Ovo nije samo neprimjerena bijela haljina, ovo je vjenčanica. Čak ima i svoj veo. Bila bi šteta da je netko prolije čašom crnog vina - komentirala je jedna korisnica. - Ne možete mi reći da ona to nije kupila u dućanu s vjenčanicama. To je prava vjenčanica. Ponekad se pitam što misle pratnje ovakvih djevojaka - glasio je jedan komentar.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 1

BI
Biouskoli91
23:47 24.08.2020.

Sokantno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije