Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Funkcionalni kućanski uređaji za lakšu svakodnevicu

Samsung
Foto: Promo
1/2
13.11.2020.
u 08:09

Veliki broj obveza kroz tjedan ne ostavlja nam dovoljno vremena za odmor i uživanje

Uz poslovne obveze koje su se prebacile u naše kućne urede, ne smijemo zapostaviti prostor u kojem radimo i živimo, a koji, sada više nego ikada, trebaju biti čisti i uredni. Da bismo sve mogli uskladiti potrebni su nam pouzdani pomagači koji će nam olakšati svakodnevicu.

Hladni zimski dani sa sobom donose i puno odjeće koju je potrebno oprati i osušiti, posebice ako imamo malu djecu koja uživaju u rekreativnim ili sportskim aktivnostima. U tom slučaju velik izazov nam predstavlja i skladištenje namirnica, za koje najčešće nemamo dovoljno mjesta u hladnjaku pa namirnice stavljamo na hladno i tamno mjesto u ostavi.

Svim obiteljskim izazovima iz kućanstva doskočio je Samsung svojom inovativnom linijom kućanskih uređaja. Naime, Samsung kućanski uređaji pomoću napredne tehnologije i umjetne inteligencije pamte navike i ponašanje korisnika, i tako kućanske poslove čine znatno lakšima. Zahvaljujući prekrasnom dizajnu, Samsung kućanski uređaji savršeno će se uklopiti i u naše kućanstvo.

Higijensko čišćenje parom

Nakon napornog dana najčešće nemamo ni vremena, ni živaca za pranje ogromnih količina odjeće. Još kada se sjetimo koliko vode i struje nam na to odlazi… Srećom, Samsung ima rješenje za to. Samsung WW9800T perilica rublja s QuickDrive tehnologijom skraćuje vrijeme pranja do 50%, a potrošnju energije do 20%. Uz pomoć EcoBubble™ tehnologije, perilica pojačava učinak deterdžent. Pretvarajući se u mjehuriće, deterdžent ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu. Dubinsko čišćenje svakog komada odjeće moguće je uz higijensko čišćenje parom, čime se s odjeće uklanja prljavština te 99,9 % bakterija i alergena. Rezultat? Rublje je temeljitije oprano, a tkanina i boja odjeće su sasvim očuvane.

Ova Samsung WW9800T perilica rublja ima i jednostavno Al Control sučelje. Ovo AI Control sučelje predlaže najprikladnije programe pranja rublja. Tu je i AI Wash tehnologija, koja uz pomoć senzora računa težinu rublja i sukladno tome potrebnu količine vode i deterdženta. Najbolje od svega je da uvijek možemo naknadno ubaciti komad odjeće na pranje u perilicu zahvaljujući Add WashTM vratašcima.  

Znatno više prostora za pohranu namirnica

Za one kojima je potrebno znatno više prostora za namirnice, a da pritom imaju uređaj sofisticiranog izgleda – rješenje su novi Samsung RB7300 hladnjaci. Ravnomjerno hlade, iznimno tihi, jednostavni, praktičnog dizajna – hladnjaci s ovakvim karakteristikama našli bi mjesto u svakoj kuhinji. Ovi Samsung hladnjaci dolaze i s ravnom prednjom pločom od nehrđajućeg čelika koja će vas oduševiti, a određeni modeli imaju i integrirani dozator za vodu. Važno je naglasiti da su hladnjaci standardnog dizajna dubine 600 mm, tako da se savršeno uklapaju s kuhinjskim ormarićima. Minimalistički dizajn izvana nastavlja se i u unutrašnjosti hladnjaka, gdje se kriju još i zaslon, ravna polica za vina te spremnici i kutije za namirnice.

Foto: Arena Hospitality Group

Visokoučinkovita izolacija SpaceMax™ tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima, stoga je u ovim hladnjacima dostupno znatno više prostora za pohranu. Uz All Around Cooling i Metal Cooling tehnologije, ovi hladnjaci ravnomjerno hlade sve namirnice te održavaju njihovu svježinu, a njihov posebni Optimal Fresh+ odjeljak vam omogućava vrhunsku fleksibilnost pohrane jer se može koristiti kao jedan veći ili dva zasebna pretinca za hranu s različitim temperaturama. Nama se ovi hladnjaci čine kao idealni članovi kućanstva, posebno na dulje staze.

Uz određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene do 31. 12. 2020. moguće je ostvariti i 5 godina jamstva. Za više informacija posjetite www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo/.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije