Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasujte u anketi

Finjak, Magnolia, Šekoranja... Pomozite nam izabrati najljepši božićni izlog!

Žarko Bašić/PIXSELL
10.12.2018.
u 09:20

Zahvaljujući izlozima ovih trgovina, slastičarnica i salona, Zagreb je stvarno još ljepši u božićno vrijeme

Da, advent u Zagrebu prava je bajka, a toj božićnoj (i instagramskoj) čaroliji, osim standardnih lokacija poput Fuliranja, Klovićevih i Zrinjevca, pridonose i izlozi zagrebačkih trgovina, slastičarnica, frizerskih salona, cvjećarnica i kafića. Izdvojili smo one koji su nam najviše zapeli za oko, a na vama je da odaberete koji će odnijeti titulu najljepšeg i - najbožićnijeg! Glasovati se može do 16. prosinca, nedjelje u ponoć. 

Magnolia

Na adresi Gundulićeva 4 nalazi se slastičarnica Magnolia, a u njezinom se izlogu nalazi neobična torta s popularnim Orašarem, a isti se motivi mogu naći i unutra. Tu su i velike imitacije šećernih štapića od spužve, ali i šljokičasti jednorozi - neobičan, ali odličan božićni ukras.  

1/9

Jasmina i lutkice

Petrinjska 40 jedna je od onih adresa pored koje ne možete proći, a da se ne zaustavite. Mališane će posebno oduševiti razne lutke, a ovakav izlog definitivno vraća u djetinjstvo. 

1/6

Šekoranja

Jedan od najpopularnijih izloga u gradu svakako je Dizajn cvijeća Šekoranja u Dežmanovoj 1, iza čijeg dizajna stoji genijalac Saša Šekoranja koji svakog godišnjeg doba pripremi novo iznenađenje i stvori savršenu kulisu.

1/4

Caffe bar Finjak

Ako neko mjesto doživi pravi "bum" u božićno doba, onda je to zasigurno caffe bar Finjak, smješten u Vlaškoj 78. Orašari u gotovo prirodnoj veličini, crveni i zeleni ukrasi, kuglice... Mislili su baš na sve! 

1/8

Frizerski salon Sophie

Frizerski salon na početku Tesline ulice pokazao je kako je manje više i da izlog može fantastično izgledati i u bijelim i srebrnim tonovima. A bijeli jelen, on je stvarno prava zvijezda ovog salona!

1/5

Trgovina Borboleta

Potpis Saše Šekoranje proteže se i kroz Borboletu u Gundulićevoj ulici, a ta suradnja ponovno je pokazala neraskidivu vezu mode i umjetnosti te ispričala novi, maštovitu božićnu priču na koju je teško ostati imun. 

1/9

Trgovina Mashroom

Vrijedi "potegnuti" i do Medvedgradske 10, gdje se božićna čarolija odvija na pomalo drugačiji način. Odmaknuli su se od klasične crvene i sve obojali u zemljane tonove što je bio pun pogodak! 

1/10

Trgovina ELFS

Modni dvojac zna kako zablistati i zimi pa su lutke odjenuli u vlastite kreacije, a izlog ukrasili umjetnim snijegom, mašnama, granama, lampicama... Prava božićna priča odvija se u Amruševoj ulici, zar ne?

1/7

Cvjećarnica Blossom&Bloom

Koliko su bijela i crvena savršen božićni spoj, pokazao je izlog cvjećarnice u Gundulićevoj... Stvarno, čini nam se da nam ovog Božića ne treba ništa više osim bijelog drvca i pokoje crvene ruže!

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije