Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Farmacia Sportsko savjetovalište i novi mjerni uređaj Accuniq za izvrsne fitness rezultate

Ako ste među onima koji su tijekom izazovnog proteklog razdoblja pauzirali ili promijenili prehrambene navike i fitness rutinu, pozivamo vas da vaša prva zdrava odluka bude posjet Farmacia Sportskom savjetovalištu u Areni. Za mjerenje se možete naručiti tel. 01/206-8827
17. lipnja 2020. u 08:00 2522 prikaza
Farmacia Sportsko savjetovalište
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Prvi sunčani produženi vikend neki su dočekali spremni i u top formi, a neki su zaključili da je doista 5 do 12 za nove navike i popravak linije u ljetnom periodu.

Ne postoji definicija savršene linije, a u Farmacijinom Sportskom savjetovalištu radije se zagovara zdrav život koji uključuje uravnoteženu prehranu, redovitu tjelovježbu te, u slučaju potrebe, uzimanje odgovarajućih dodataka prehrani. Ovi temelji zaokruženi su stručnim osobljem i vrhunskim mjernim uređajima pa se u Farmacijinom Sportskom savjetovalištu već osmu godinu zaredom educiraju, individualno savjetuju i prate rekreativni i profesionalni sportaši te svi oni kojima su zdrav život i fit osjećaj imperativ.

Farmacia Sportsko savjetovalište | Autor : Promo Foto: Promo

Farmacia Sportsko savjetovalište u Arena centru spremno ulazi u ljeto te svoje prijašnje i nove klijente dočekuje u novom ruhu uz novi mjerni uređaj Accuniq BC 720 koji nudi sve potrebne funkcije kako bi se zadovoljila detaljna analiza sastava tjelesne mase. Uz osnovne parametre mase, visine te detaljne analize mišićne strukture, udjela vode, abdominalne pretilosti, što ga čini odličnim alatom za planiranje prehrane i treninga, izvještaj omogućuje i grafičko praćenje rezultata ponovljenih mjerenja te spremanje više od 30 parametara putem aplikacije i QR koda. Nakon mjerenja od desetak minuta slijedi interpretacija rezultata i preporuka prehrane u obliku detaljnog plana i smjernica za unos dodataka prehrani prema potrebi. Klijentima se svakako preporučuju kontrolna mjerenja svaka 2-4 tjedna, ovisno o inicijalnom stanju i željenom cilju jer se na taj način mogu dodatno korigirati  planovi prehrane i ostale navike.

Farmacia Sportsko savjetovalište | Autor : Promo Foto: Promo

Mjerenje na novom uređaju Accuniq među prvima su isprobali radijska voditeljica i rekreativna trkačica Aleksandra Milinković, koreografkinja i idejna začetnica projekta &Ballet Andrea Solomun, fitness influenserica Tea Kravarščan te model, glumac i fitness entuzijast Marko Mićunović.

Ovdje možete pogledati kako su prošla prva Accuniq mjerenja:

Naši prvi gosti na Accuniq uređaju su u prvoj polovici ove i te kako neobične godine nastavili svoju rutinu tjelovježbe i prehrane pa je interpretacija njihovih rezultata pokazala da idu u odličnom smjeru. Ako ste pak među onima koji su tijekom tog izazovnog razdoblja pauzirali ili promijenili prehrambene navike i svoje fitness rutine, pozivamo vas da vaša prva zdrava odluka bude posjet Farmacia Sportskom savjetovalištu u Areni. Za mjerenje se možete naručiti tel. 01/206-8827. Cijena mjerenja na Accuniq uređaju iznosi 150 kn, a izrada plana prehrane 200 kn. Više informacija o uslugama Sportskog savjetovališta u Areni i ostalim Farmacia lokacijama možete pročitati ovdje.

vjenčanje
DAVOR IVANKOVIĆ
Svadba u Zadru mogla bi biti najskuplja u povijesti RH, a bijesne mladenke mogle bi uništiti hrvatski turizam
A1 Leadership Talks
DONOSI A1
Oni stoje iza proizvoda i tvrtki zbog kojih naši ljudi ostaju u Hrvatskoj: Poslovi budućnosti već danas su tu, viličaristi postaju menadžeri robotskih flota