Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dva uređaja u jednom i stil

01.06.2009.
u 11:35

Nije svejedno što slušamo dan i noć. Glazbu biramo, kao što biramo hoćemo li nečiju kakvu verbalnu meljavu trpjeti ili ćemo odlebdjeti uz omiljenu glazbu iz bubica-slušalica. Uređaj koji nam pušta glazbu – i kojem je važan radio – više ne mora biti odvojen od uređaja kojim komuniciramo, telefona.

Zašto bismo nosili dva ako je dovoljan jedan? I ma koliko nas muški uvjeravali da ovaj ili onaj uređaj mogu ovo ili ono, činjenica je da telefoni danas mogu gotovo sve. Ono bez čega ne možemo pri biranju treba biti na kratkom popisu: telefonija, poruke, snimanje fotki (treba li nam i video?), reprodukcija glazbe (treba li nam i videa?), FM-radio, bežična veza sa slušalicama (i autom, tko ima takav).

I što još? Internet? Važno je koliko nam pjesama stane na uređaj te mirimo li se s time da prijenosnu glazbu stalno mijenjamo – ili nosimo sve. Sve ostalo je – stil. Neki će izabrati Barbie roza, drugima će biti važna sama dramaturgija otvaranja uređaja...

Neki će željeti da je to univerzalni dodatak, drugima je važnije da skinovima uređaj prilagođuju prilici i izgledu. Nije loše ako se telefon-walkman uparuje s računalom gdje čuvamo adresar, ali nije loše i svu svoju glazbu imati uvijek sa sobom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije