Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMS SIMPATIJE

Dopisivala sam se s Ćorlukom dok su on i Iva bili u svađi

'nikol bulat i omar saciragic'
Foto: 'Photoshop'
1/4
21.09.2009.
u 17:20

Bivša pjevačica grupe Feminem u intervjuu za Red Carpet govorila o SMS-poznanstvima s dva nogometaša; Vedranom Ćorlukom i Marijom Mandžukićem

Spominjući imena nekih nogometaša, bivša članica grupe Feminem Nikol Bulat u emisiji Red Carpet zagolicala je javnost. Naime, prema njezinim izjavama, prije nego što je došla u grupu, u jednom je klubu upoznala nogometaša Vedrana Ćorluku.

Ne plaši se zaručnice

Nakon što ju je samoinicijativno pozvao na piće, Nikol i Čarli postali su prijatelji te se do njegova odlaska u inozemni klub dopisivali putem SMS-a. Zanimljivo je to što je Vedran Ćorluka Hrvatsku zbog Manchester Cityja napustio u ljeto 2007. i da je u to vrijeme već dulje bio u vezi sa svojom zaručnicom Ivom Buzov. No, gdje je ona bila u vrijeme dopisivanja?

– Ne znam točno, mislim da su tada bili u svađi. To je bilo prije nekoliko godina – kazala je 21-godišnja studentica koja, uz to što na nju neodoljivo podsjeća, studira pravo kao i 23-godišnja Čarlijeva Iva. No, od ljubomore svoje kolegice, kaže Nikol, uopće ne strahuje jer odnos nje i zgodnog 23-godišnjaka ostao je samo na poznanstvu.

– Ma sve je u toj priči sasvim jasno. Bilo je to samo upoznavanje – rekla je Nikol koja je telefonske razgovore vodila i s Marijem Mandžukićem.

– Bio mi je zgodan i zanimljiv ali sam se s njim stalno kačila. Bili smo kao sudar dva groma pa se na kraju nikad nismo ni sreli – otkrila je atraktivna pjevačica koju je ekipa Red Carpeta najavila učiniti zvijezdom. S obzirom da na to su iz svoje radionice izbacili i obitelj Gotovac, upitali smo je smeta li joj biti u istom košu s njima.

Ljubi studenta Omara

– Znam da mediji rade zvijezde, bilo da pišu pozitivno ili negativno, ali meni je zaista glazba na prvom mjestu. Tu sam s jasnim ciljem. Zato i ovaj intervju s malo sočnijim detaljima ostaje samo na razini šale – kaže Šibenčanka Nikol koja će u petak u klubu Roko i Akademija održati prvi solistički koncert. Iako će tamo možda biti i neki nogometaš, 21-godišnju pjevačicu to uopće neće zanimati jer je Bulat, šuška se, sada zaljubljena u studena iz Katara, 26-godišnjeg Omara Šaćiragića.

a Šibenčanka je u TV intervjuu otkrila da je, osim Ćorluki, za oko bila zapela i najtraženijem nogometnom neženji – Mariju Mandžkiću.

– Dopisivali smo se i čuli, no stalno smo se prepirali. Posvadilii smo se oko dogovora za prvi susret. Arogantan je, a ja ne dam da me netko voza. Možda se nekada upoznamo – rekla je.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
07:47 22.09.2009.

Izlizana tema,ljepotice i nogometaši-bla ,bla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije