Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Doma stalno čistite, a nikad vam nije sve čisto? Jednu stvar vjerojatno preskačete, kaže stručnjakinja

Shutterstock
07.07.2022.
u 15:30

Prašina, pelud, prljavština i plijesan mogu se nakupiti na zidovima i učiniti da izgledaju prljavo

Čini li vam se da uvijek nešto spremate i čistite? Pa ipak, kako prenosi The Sun, svima izgleda kao da nema kraja kućanskim poslovima, te da nikada nije sve potpuno čisto... 

Prema vlasnici tvrtke The Big Cleaning Co Kacie Stephens, razlog je taj što većina ljudi; iako ne bi trebali; preskače pranje zidova na kojima se također nakuplja prašina, pelud, prljavština i plijesan.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

U svom TikTok videu Kacie zako pokazuje kako je najlakše očistite zidove pa savjetuje da jednom u šest mjeseci slijedite  njenu jednostavnu rutinu u tri koraka .

@thebigcleanco Wall cleaning - i make it look easy but its one of the toughest jobs on a cleaner’s body! #wallcleaning #forallaustralia ♬ original sound - The Big Clean Co

Obrišite prašinu 
Prije nego što stavite bilo kakva sredstva za čišćenje na zid, morate s njih ukloniti svu prašinu. Kacie koristi dugu krpu za prašinu i briše cijelo područje. 

Pomiješajte sredstvo za čišćenje i vodu
Zatim, video prikazuje Kacie kako miješa višenamjensko sredstvo za čišćenje u kanti s vodom. Ona koristi alat za pranje prozora kako bi nanijela tekućinu na površinu.

Operite i teško dostupna mjesta
Na kraju Kacie na svim tvrdokornim mrljama koristi višenamjensko sredstvo za čišćenje koje će zagladiti površinu zida i uklonitii sve tragove.

Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Ima trik za uklanjanje nečistoća i bakterija!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije