Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Dolazi nova „Kraljica ljeta“ - Havaianas

Havaianas i HBO pripremili su iznenađenje za sve obožavatelje serije Igra prijestolja
15. travnja 2019. u 10:10 138 prikaza
Havaianas i HBO pripremili su iznenađenje za sve obožavatelje serije Igra prijestolja
Foto: Havaianas
Pogledajte galeriju 1/12

Havaianas je u pravo vrijeme pripremio iznenađenje za sve obožavatelje već kultne serije Igre prijestolja. Najočekivanija i zadnja sezona Igre prijestolja počet će s prikazivanjem 15. travnja. Havaianas i HBO udružili su se kako bi za sve obožavatelje mogli osmisliti i kreirati tri ekskluzivna modela tematskih japanki Igre prijestolja.

Havaianas i HBO pripremili su iznenađenje za sve obožavatelje serije Igra prijestolja | Autor : Havaianas Foto: Havaianas

Havaianasice su dio popularne kulture stoga je potpuno razumljiva ova najnovija suradnja brenda. Ova kolekcija kombinacija je razigranog duha Havaianasa i mističnog duha Igre prijestolja što je rezultiralo zaista intrigantnim i odvažnim dizajnom. Led i vatra, dvije suprotnosti, odnosno simboli Stark-a i Targaryen-is isprepliću se ovim modelima uz elemente impresivnog željeznog prijestolja te autentičnim mapama Westeros-a i Essos-a. Svakome će ovi novi edgy modeli „zapeti za oko“, a osobito vjernim pratiteljima i pratiteljicama serije.

Osim originalnog i zanimljivog dizajna, ove Havaianasice su must have zbog svoje udobnosti i izrade od kvalitetne otporne gume koja drži nogu stabilnom, čuva ju od sklizanja te „odbija“ neugodne mirise. Izrađene su od posebnog materijala koji se ne zagrijava te zadržava svoj početni oblik.

Havaianas i HBO pripremili su iznenađenje za sve obožavatelje serije Igra prijestolja | Autor : Havaianas Foto: Havaianas

Ovi fenomenalni modeli Havaianasica bit će dostupni su u online trgovini Havaianasa, prodajnim mjestima i franšizama diljem svijeta. Nova kolekcija oduševit će sve fanove!

Više informacija o proizvodima i cijenama na: www.havaianas.com

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj