Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doček Nove godine 70 metara bliže zvijezdama

Vatromet na Gornjem gradu
Foto: Turistička zajednica grada Zagreba/T. Smoljanović
1/13
28.09.2018.
u 09:00

Nedavno u potpunosti obnovljen hotel The Westin Zagreb priprema bogat program za blagdansko vrijeme.

U prosincu svake godine zagrebačke ulice i trgovi ožive uz manifestaciju Advent u Zagrebu. Božićni sajam s prodajom ukrasa i umjetnina, štandovi s gastronomskim delicijama i toplim napitcima, koncerti, klizališta…. te naposljetku spektakularni doček Nove godine čine grad u ovo doba godine zaista čarobnim. Posjetite Zagreb i budite u blizini svih blagdanskih događanja, dočekajte Novu godinu u čarobnoj atmosferi i ponesite u 2019. nezaboravna sjećanja na zimski Zagreb!

Nedavno u potpunosti obnovljen hotel The Westin Zagreb priprema bogat program za blagdansko vrijeme.

Foto: Promo

Kraj uspješne poslovne godine proslavite sa svojim suradnicima na raskošnom božićnom domjenku. Izvrsna kuhinja, multifunkcionalne dvorane različitih veličina te besprijekorna usluga stoje vam na raspolaganju kako bi se vaši gosti osjećali posebnima prilikom domjenka skrojenog točnog po vašoj mjeri, želji i ukusima…

U restoranu Kaptol sa svojom obitelji svake adventske nedjelje uživajte u raskošnom adventskom buffetu, a za bezbrižan božićni ručak s najmilijima hotel priprema svečani božićni buffet koji obiluje biranim tradicionalnim božićnim jelima.

Posjetite The Westin Zagreb svakim danom tijekom Adventa barovima hotela - Diana Baru te Cafeu Rendez-Vous i uživajte u okusima blagdana uz kuhano vino, blagdanske kolačiće, miris cimeta i okus medenjaka.

Za nezaboravan doček 2019., The Westin Zagreb priprema nešto jedinstveno: hotel poziva goste da Novu godinu dočekaju 70 metara bliže zvijezdama - u dvorani Opera, na 17. katu hotela, s kojeg se pruža jedinstven, panoramski pogled na Zagreb! Bogat jelovnik, najbolja hrvatska vina i te glazbena pratnja akademskih muzičara samo su uvertira u spektakularan vatromet i pogled na grad u slavlju, iz posebne perspektive sa 17. kata hotela.

Foto: Promo

The Westin Zagreb priprema i posebne cijene noćenja s doručkom tijekom slavljeničkog razdoblja, od 27.12.2018. do 02.01.2019.; noćenje sa SuperFoodsRx doručkom u Deluxe sobi za jednu ili dvije osobe po posebnoj blagdanskoj cijeni.

Rezervirajte svoje mjesto u zagrebačkoj blagdanskoj priči!

Detalje cjelokupne božićne i novogodišnje ponude zatražite putem e-maila ili telefona:
westin.zagreb@westinzagreb.com ili na telefon: 01/4892 025

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije