Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doček 2018. u The Club-u uz party sa stilom

Doček 2018. u The Club-u uz party sa stilom
Foto: Promo
1/6
PR
Autor
PR članak
14.12.2017.
u 13:47

Za vrhunsku glazbu i ples do jutra zadužen je poznati zagrebački DJ Jurki, a broj gostiju je ograničen

Odjenite nešto svjetlucavo i zabavite se s odličnom mladom ekipom u modernom The Club-u hotela Esplanade, koji već nekoliko godina zaredom tradicionalno priprema vrhunski klupski doček Nove godine.

Za 650 kn po osobi očekuje vas raskošan bife koji se obnavlja cijelu noć, pjenušac i blještavi rekviziti za slavlje u ponoć, gulaš za okrepu te neograničena konzumacija kvalitetnih pića i koktela na open baru. Za vrhunsku glazbu i ples do jutra zadužen je poznati zagrebački DJ Jurki, a broj gostiju je ograničen, kako biste uživali u odličnom party slavlju uz društvo iz svih krajeva svijeta i super ukusne delicije koje potpisuje vrhunska šefica kuhinje, Ana Grgić.

Foto: Promo

Na bogatom bife stolu naći će se jela poput sushija, hrskavih proljetnih rolica, svinjskih rebarca u slatko-kiselom umaku, slasnih pita i sendviča, potom tajlandskih, korejskih, francuskih i drugih internacionalnih i domaćih specijaliteta, kao i nezaobilazni Esplanade štrukli zapečeni s finim vrhnjem, a sve to zaokruženo finim slasticama poput mousseva, tortica i blagdanskih kolačića. Uživajte cijelu noć u dobrom društvu i omiljenim pićima jer open bar uključuje vrhunsko vino Krauthaker, pivo, koktele – Cuba Libre, Sex on the Beach, listu žestokih pića, vodu i sokove, a u ponoć nazdravite s čašom vrhunskog hrvatskog pjenušca Tomac Millenium.

Mladim roditeljima hotel Esplanade i ove godine nudi Dječji doček Nove godine, pod stručnim vodstvom animatora. Vaše malene tako očekuje posebno dotjerani prostor, bogati bife, odlična zabava s vršnjacima, društvene igre, glazba za ples i mnoštvo iznenađenja. A kada se maleni umore od igre i plesa, očekuje ih cool spavaonica koju čuva superdadilja. Cijena dočeka za djecu iznosi 550 kn po djetetu.

Više informacija

Želite prijaviti greške?