Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumcu je ovo osmo dijete, a pjevačici drugo

Djevojka Mela Gibsona, Oksana Grigorieva rodila djevojčicu

Mel Gibson
Reuters
02.11.2009.
u 09:57

Pjevačica Oksana trebala je roditi u prosincu, no malena, kojoj par još nije odabrao ime, iznenadila je svoje roditelje četiri tjedna prije termina.

Mel Gibson i njegova 14 godina mlađa djevojka Oksana Grigorieva postali su roditelji djevojčice koja je na svijet stigla mjesec dana prije no što su to njezini roditelji očekivali. Izvor blizak paru potvrdio je kako se mama i malena osjećaju dobro te kako 53-godišnji glumac i njegova partnerica još nisu odabrali ime za djevojčicu.

Gibson je zbog pjevačice Oksane nakon 28 godina braka ostavio svoju suprugu Robyn Moore s kojom ima sedmero djece, jednu kćer i šest sinova. Svoju novu ljubav glumac i redatelj javnosti je prvi put predstavio na premijeri filma "X - Men; Wolverine" u travnju ove godine. Oksana iz veze s Timothyjem Daltonom već ima dvanaestogodišnjeg sina Thomasa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije