Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost na dva kotača

Dječak (14) poginuo u nesreći s popularnim električnim romobilom! Neke države ih zabranile

Shutterstock
15.07.2019.
u 11:19

Iako su električni romobili praktični, sa sobom nose i neke opasnosti

Još jedna nesreća u prometu dogodila se u Londonu u subotu navečer kada se 14-godišnji dječak zabio električnim romobilom u autobusnu stanicu. Trenutno se nalazi u bolnici i bori se za život.

Svjedoci nesreće kažu kako dječak nije imao kacigu na glavi pa su zapravo i ozljede koje je zadobio povezane s glavom, a trenutno se nalazi u kritičnom stanju, piše The Sun.

Osim njega, istoga dana u nesreći električnim romobilom nastradala je Emily Hartridge, YouTube zvijezda i televizijska voditeljica. Emily (35) je poznata po svojim videima, kao i iskrenim sadržajima na društvenim mrežama. Na YouTubeu je prati oko 350 000 ljudi, a njezina smrt sve je šokirala. Poginula je nedaleko od svojeg doma u Londonu, u sudaru s kamionom za dostavu, piše The Sun. Ovo su prvi slučajevi nesreće električnim romobilom u Engleskoj, a vlada radi na donošenju određenih propisa kako se daljnje nesreće ne bi događale.

Foto: Instagram/emilyhartridge

Ovo prijevozno sredstvo sve se češće može vidjeti i na našim ulicama, iako propisi o njihovoj vožnji još nisu regulirani. Kreće se brzinom od 20 i više kilometara na sat, a neke države su čak zabranile vožnju električnih romobila upravo zbog njihove opasnosti za vozače, ali i za pješake. 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
midea
11:48 15.07.2019.

kada nemaš o cemu pisati onda su dobre i nebitne gluposti iz daleke mason$ke države !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije