Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo stručnjakinji

'Dečko mi stalno govori da sam savršena, ali zašto me onda prevario?'

shutterstock
11.08.2022.
u 22:28

Sada se pita je li bila ljepša od nje ili možda mršavija, seksepilnija ili bolja u krevetu

– Kada me moj partner prevario, natjerao me da se osjećam kako nisam dovoljno dobra za njega. Iako je obećao da to više nikada neće učiniti, i dalje se osjećam nesigurno i brinem se da će me ostaviti zbog neke bolje. Ja imam 27, a on 29 godina. Zajedno smo dvije godine. Uvijek mi je govorio da sam savršena žena za njega, ali ako je to istina, zašto je trebao varati? – pisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Sada se pita je li bila ljepša od nje ili možda mršavija, seksepilnija ili bolja u krevetu. Njezin dečko to ne može objasniti i ne želi razgovarati o tome, ali ona ne može prestati razmišljati o ovome i ne zna kako dalje.

– Muškarci mogu varati iz mnogo razloga, ali gotovo nikad jer im partnerica odjednom nije dovoljno dobra. Nemojte sebe kriviti za njegovu nevjeru, jer on mora preuzeti odgovornost za aferu. Razgovarajte s njim i recite mu kako se osjećate. Ako on nije zadovoljan nekim aspektom vaše veze, onda je to nešto o čemu morate zajedno razgovarati i raditi na tome – odgovorila joj je Deidre.

Tijekom spavanja mobitel držite pokraj kreveta? Evo zašto to ne biste trebali raditi:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:28 12.08.2022.

Lagao je nasao drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije