Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Dala sam bivšem dečku drugu šansu, ali samo me iskoristio za seks'

shutterstock
27.07.2021.
u 22:10

Nije očekivala da će se čuti s njim, ali sreli su se nekoliko puta u gradu

- Prekinula sam s bivšim dečkom kad se pojavio u mojoj kući s ljubavnim ugrizom na vratu. Mislila sam da će shvatiti da je počinio veliku pogrešku i vratiti se k meni, ali nije. Na kraju sam krenula dalje, stekla svoju diplomu i skrasila se sama - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Međutim, nedavno je vidjela svog bivšeg dečka u gradu. Provjerila je njegove društvene mreže pa mu se javila i rekla mu da ga je vidjela. Nije očekivala da će se čuti s njim, ali sreli su se nekoliko puta.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Obećao mi je sve i rekao da je bio budala. Kupio mi je prsten. Ali kad smo se poseksali, bilo je drugačije i on se promijenio. Ponovno me izigrao i ne znam kako krenuti dalje - nastavila je.

- Ovaj je dečko očito veliki igrač, ali nešto vas u njemu privlači natrag. Niste prvi ni zadnji koji padate na čari nekoga poput njega. Možete promijeniti stvari, ako možete naučiti voljeti sebe, držati glavu visoko i zadovoljiti se s nikim manje od nekoga tko će vam dati 100 posto sebe - odgovorila joj je Deidre.

Osvježenje u gužvi: Putnik se otuširao nasred autoputa! "Smijte se vi, njemu je super!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije