Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinske priče
Povratak na članak

Čime nazdraviti na Uskrs, zna Jelena Bulum, istinska zaljubljenica u vina i dobra poznavateljica domaće vinske scene

Kolumnistica magazina Slano & slatko, Jelena Bulum, predlaže vam čak tri vina koja će biti u stanju popratiti ama baš svako jelo, od uskrsnog doručka pa nadalje, a razlog je jednostavan: sva vina imaju finu aromatiku, ugodne kiseline, osvježavajuća su na nepcu i posljednje, a ne manje važno, cjenovno su prilično povoljna.

Komentari 1

DU
Deleted user
08:26 01.04.2021.

ova malvazija je super, a crno, to još nisam probao, zasad. -inače,ja sam si pripremio jedan Štamparov sauvignon, 2019, za Uskršnji doručak uz šunku, jaja, hren. bude se lijepo sljubilo :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.