Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Povratak na članak

Čime nazdraviti na Uskrs, zna Jelena Bulum, istinska zaljubljenica u vina i dobra poznavateljica domaće vinske scene

Kolumnistica magazina Slano & slatko, Jelena Bulum, predlaže vam čak tri vina koja će biti u stanju popratiti ama baš svako jelo, od uskrsnog doručka pa nadalje, a razlog je jednostavan: sva vina imaju finu aromatiku, ugodne kiseline, osvježavajuća su na nepcu i posljednje, a ne manje važno, cjenovno su prilično povoljna.
Objava 01. travnja 2021. 1152 prikaza
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Komentara 1
  • Ivan_K:

    ova malvazija je super, a crno, to još nisam probao, zasad. -inače,ja sam si pripremio jedan Štamparov sauvignon, 2019, za Uskršnji doručak uz šunku, jaja, hren. bude se lijepo sljubilo :)

    08:26 01. 4. 2021.
  • Recite što mislite!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.