Čime nazdraviti na Uskrs, zna Jelena Bulum, istinska zaljubljenica u vina i dobra poznavateljica domaće vinske scene
Kolumnistica magazina Slano & slatko, Jelena Bulum, predlaže vam čak tri vina koja će biti u stanju popratiti ama baš svako jelo, od uskrsnog doručka pa nadalje, a razlog je jednostavan: sva vina imaju finu aromatiku, ugodne kiseline, osvježavajuća su na nepcu i posljednje, a ne manje važno, cjenovno su prilično povoljna.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
ova malvazija je super, a crno, to još nisam probao, zasad. -inače,ja sam si pripremio jedan Štamparov sauvignon, 2019, za Uskršnji doručak uz šunku, jaja, hren. bude se lijepo sljubilo :)