Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Povratak na članak

Chef Filip Horvat: 'Silno sam se razveselio raži od 19 kg. U Theatriumu je konzumirana isti dan'

Raža koju sam preuzeo u ribarnici “Ugor” na Dolcu bila je prvo snimana za arhiv, a potom je došla u restoran. Od raže se mogu pripremiti brojna raznovrsna i uzbudljiva jela. Bitno je samo svladati tehniku guljenja i čišćenja te obrade mesa
Objava 23. studenoga 2021. 561 prikaza
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Komentara 0
  • Važna obavijest

    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Recite što mislite!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.