Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna uspomena

Čekali bebu pa svaki mjesec snimali svoj ples kojem se na kraju priključio i mali Leon

Slađana i Filip Gržinčić
Foto: screenshot/Facebook
19.09.2018.
u 19:01

Uvijek su se nalazili na istom mjestu, u istoj odjeći, a mijenjale su se dvije stvari - koreografija i Slađanin trbuh

Slađana i Filip Gržinčić, mladi par iz Rijeke, u iščekivanju svog prvog djeteta Leona došli su na sjajnu ideju i čekanje pretvorili u divnu uspomenu.

Svakog mjeseca su snimali svoj ples, a prvi video napravili su od Slađaninog 16. tjedna trudnoće.

Uvijek su se nalazili na istom mjestu, u istoj odjeći, a mijenjale su se dvije stvari - koreografija i Slađanin trbuh. Snimali su sve do rođenja malog Leona. Posljednji kadrovi pokazuju novopečene i sretne roditelje sa svojim djetetom u zajedničkom plesu

"Ovo će mi svakako biti najdraža uspomena na razdoblje kad sam bila trudna i najdraža koreografija koju sam smišljala", napisala je ponosna mama čija je objava oduševila njene prijatelje. 

"Odlično.... znala sam da nije samo obična čaga.... da mora biti iznenađenja", "Top! Odlični ste!" i  "Supeeeeer! Ludi ste i to je baš lijepo!", samo su neki od komentara na Facebooku. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
19:25 19.09.2018.

Katastrofa

SA
samoborka
21:19 19.09.2018.

Nisam zadovoljna. Da bi od mene dobili "lajk", tatica bi trebao imati na sebi rozu suknjicu i majicu duginih boja,a mamica bi sve to trebala izvesti u toplesu tako da ujedno ispromovira i zensku borbu za slobodu i da potporu feministickom holivudskom pokretu Me too. Ovako je sve samo polovicno odradjeno.

TE
Teuta
20:28 19.09.2018.

Svi "lajkali"? Ajde neka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije