Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Bila je ovisna o šećeru, a onda je odlučila da je vrijeme za promjenu: Izgubila je 90 kilograma!

beccasbattle/Instagram
16.06.2021.
u 13:30

Shvatila je da je ovisnost o hrani može ubiti.

Becca Scheer, žena iz Virginije, od djetinjstva se borila s viškom kilograma. Bila je sve depresivnija zbog svog stanja, ali nije mogla prestati jesti obilne porcije hrane jer se upravo time tješila i rješavala tuge. 

S godinama je, kako kaže, razvila ovisnost o šećeru, ali kada je vidjela da vaga prikazuje da ima 159 kilograma, rekla je samoj sebi da je vrijeme za promjenu. Osim velike brojke, na promjenu ju je potaknula teška situacija - rođakinja joj je preminula od predoziranja heroinom, a Beccu je to osvijestilo da je ovisnost opasna stvar - što god da je u pitanju.

Scheer je započela keto dijetu i fasting režim jedenja, a u samo godinu dana izgubila je nevjerojatan broj kilograma - vaga je pokazala da ima 90 kilograma manje. 

Potpuno je promijenila način života, okrenula se zdravoj prehrani i tjelovježbi. 

Jedna od posljedica gubitka velikog broja kilograma koja je ostala je višak kože, a prvi zakazani termin operacije Becca je, kako piše befitglitz, otkazala misleći da joj ne treba jer se napokon osjećala dobro u vlastitom tijelu.

Ipak, nešto kasnije Becca je odlučila ukloniti višak kože, a o cijelom iskustvu svakodnevno piše na svom Instagram profilu putem kojeg motivira mnoge da naprave isto.

Zdravo se hranite, a kilogrami ne idu dolje? Dijetetičarka otkrila što radite krivo

1/1

Pokušao otvoriti vrata zrakoplova tijekom leta, pogledajte što se dogodilo:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije