Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLJAC!

Baka na TikToku otkrila svoj recept za brownie kolačiće: Jednostavno je i vrlo ukusno!

Tik Tok
13.07.2022.
u 11:30

Baka Babs redovno na svom profilu objavljuje jela koja pravi prema tradicionalnim, obiteljskim receptima, a njezin najnoviji trik za kolačiće, uskoro se našao među njenim najpopularnijim receptima

Brownie kolačiće je vrlo jednostavni napraviti pa se u mnogim kućanstvima često peku, no znate li da dodatkom samo jednog sastojka vaši brownieji mogu biti ukusniji nego ikada?

Tako naime kaže baka Babs koja je na Tik Toku otkrila svoj recept za brownie kolačiće koji sadrže i 'tajni sastojak' koji, ako želite svih impresionirati, trebate dodati svojoj smjesi. A riječ je, naravno, o - čokoladi.

Kako piše The Sun, baka Babs redovno na svom profilu objavljuje jela koja pravi prema tradicionalnim, obiteljskim receptima, a baš je ovaj najnoviji recept za čokoladne kolačiće brzo postao jedan od najpopularnijih.

Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad

1/6

Sve što trebate za najbolje brownie kolačiće ikad je, kaže ina. da nakon što ste prvi dio smjese stavili u posudu za pečenje, na nju dodate dva cijele reda čokolade, pa onda drugi dio smjese.

Baka Babs napominje da je potpuno svejedno koju čokoladu koristite; s njom u sredini smjese dobijete savršene  kolačiće koji se tope u ustima...

- Lako je i vrlo ukusno, a svi će vas oduševljeno tražiti recept! - rekla je na kraju videa.

@brunchwithbabs Bab’s Brownie Hack 🍫 1 box brownie mix (Ghiradelli’s preferred). Make according to package directions. 2 large candy bars (I use Symphony). Into a prepared pan pour half the brownie mix. Place candy bars on top and then pour the remaining brownie mix on top Cook per directions on box. #brownies #browniehack ♬ original sound - Babs aka Nonna

Njen je video očito impresionirao i mnoge Tik Tok korisnike jer je u trenu sakupio oko 200 tisuća pregleda i nekoliko tisuća komentara zahvalnih pratitelja.

- Isprobala sam čim sam vidjela video i zaista su nevjerojatno slasni! - komentirala je jedna korisnica.

- Upravo ih radim! Hvala što ste ovo podijelili! - dodala je druga.

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije