Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AVANTURIZAM

Avanturističko putovanje u Venezuelu

Venezuela
05.05.2010.
u 08:35

Uživajte istražujući zemlju suprotnosti od karipske obale do andskoga gorja.

Ne čekajte da vas avanture zaobiđu, jer upravo putovanje u Venezuelu, zemlju suprotnosti, donosi mnoštvo doživljaja!

Od 10. do 27. lipnja očekuje vas avanturističko i dinamično 18-dnevno putovanje labirintima venezuelske kulture, među ljudima i njihovim običajima, kroz prirodna bogatstva prošarana raznolikim životinjskim vrstama, od rajske karipske obale do andskih padina. Razmišljate li o takvu putovanju, budite spremni na sljedeće: dio puta noći se u posadama u dvokrevetnim ili višekrevetnim sobama, dio u visećim mrežama na otvorenom, a očekuju vas i različiti tipovi safarija, treking-tura, adrenalinska vožnja te dodatne aktivnosti po želji.

Cijena putovanja iznosi od 16.900 kn po osobi, a uključuje povratne međunarodne letove na ruti do Caracasa, noćenja i obroke, prijevoze i izlete prema programu, ulaznice za muzeje i nacionalne parkove, lokalno vodstvo te pratitelja grupe na hrvatskom jeziku. Cijena ne uključuje: pristojbe zračnih luka u iznosu oko 2200 kn, izlazne takse iz zračne luke u Caracasu – cca 70 eura (plaća se na licu mjesta), obroke koji nisu navedeni (hrana je vrlo jeftina pa je dovoljno ponijeti oko 200 eura), putno osiguranje te napojnice. Polazak je iz Zagreba.

Upoznajte Venezuelu upravo onakvu kakva jest!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije