Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Kolekcija

Avantura koja je poznate Hrvatice oborila s nogu

H&M
Foto: John Pavlish
1/20
24.02.2016.
u 11:09

Nova H&M Studio kolekcija za proljeće i ljeto obara na koljena, a potvrdile su to i brojne poznate dame koje su sinoć prve imale priliku isprobati i kupiti nove komade.

Ekskluzivan preshopping event H&M Studio SS16 kolekcije okupio je brojne poznate uzvanike. Među ostalima, bile su tu Kristina Bradač, Ivona Juka, Tihana Harapin, dizajnerice Martina Felja i Diana Viljevac, Iris Rajčić, Uršula Tolj, Ana Strizić, Tea Blažević, Sonja Kovač i brojni drugi. Zovu ove pustolovne kolekcije nosi odoljele ni glumica Tamara Garbajs, osnivačica lifestyle portala Iva Balaban i scenografkinja/model Anita Dujić koje su na događaj prve odjenule komade iz H&M Studio SS16 kolekcije.

– H&M Studio proljeće/ljeto 2016 je avantura sa stilom. Naša djevojka uvijek istražuje, bilo da je na ulicama grada ili na putovanju svog života. Ona kombinira funkcionalnost i ženstvenost, sportsku odjeću i svečane artikle, i što god da nosi, uvijek izgleda zanosno – kaže Pernilla Wohlfahrt, H&M Head of Design.

Ključne riječi

Komentara 1

GR
grodar
12:54 24.02.2016.

Kad vidim ovu tihanu harpun zelenipuding meni se povraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije