Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima samo pregaču

Amaterska kuharica zarađuje video receptima, ali ne bilo kakvim - kuha potpuno gola

YouTube/RubyDay
21.05.2021.
u 16:30

"Ruby može i namazati maslac na fetu kruha, ja ću svejedno religiozno odgledati njen video", komentirao je jedan 'ljubitelj dobre hrane'.

Model, učiteljica joge i amaterska kuharica Ruby Day na YouTubeu vodi neuobičajenu kulinarsku emisiju Cooking Naked Recipe: Day naime kuha samo u badiću ili s kulinarskom pregačom preko golog tijela - pa zbog toga (ili zbog dobrih recepata?) ima zavidnu brojku od 450,000 pratitelja.

Crvenokosa Day iz Teksasa, SAD, radi sve - od muffina preko salata do tjestenine - a s videima u kojima kuha skoro gola zarađuje, piše The Sun, tisuće funti mjesečno.

Njeni videozapisi imaju i stalne muške obožavatelje koji su se zbog nje zainteresirali za kuhanje, a ako se dogodi da joj se pregača malo pomakne, Ruby svoje intimne dijelove tijela u videima prekriva s raznim emojima...

Iako joj video recepti u prosjeku traju oko dvije minute, neki od njih pogledani su skoro milijun puta.

- Sve sam pogledao, a nikad nisam kuhao - napisao joj je tako u komentarima pratitelj koji je od nje mogao naučiti nešto o 'piletini na toskanski način'.

Kuhari oborili svjetki rekord u timskom kuhanju

1/8

- Ruby može i namazati maslac na fetu kruha, ja ću svejedno religiozno odgledati video - komentirao je drugi, a Day kaže da je baš to i htjela - motivirati druge i zainteresirati ih za kuhanje. 

Objasnila je tako i da većina sljedbenika njen YouTube kanal posjeti jer 'traže neki zdravi recept', a onda do kraja, kaže ona, pogledaju video jer im bude smiješan...

Oni najvjerniji fanovi mogu se i pretplatiti na skriveni sadržaj ove kuharice na kojem su, kako piše, necenzurirane verzije njenih video recepata, a to će ih mjesečno koštati otprilike 20 do 125 kn (od tri do 20 dolara).

Uz to, poduzetna kuharica nudi i druge 'premium' pakete, poput onog sa - za oko 1.200 kn (200 dolara) - personaliziranim kulinarskim videom' Ruby Day.

Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih! '

Ključne riječi

Komentara 1

ZS
zspanco
18:23 21.05.2021.

Još da je gornji dio obleke proziran, bila bi to čista Agroproteinka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije