Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKE tenisice

Air Max 1 Ultra Moire i Air Max 1 Ultra City kolekcija

Nike Air Max
Foto: PR FOTO
1/6
11.03.2015.
u 10:36

Osvježeni model s novim potplatom koristi puno manje materijala što ga čini lakšim

Priča o slavnim tenisicama Air Max započela je prije 27 godina, kada je Nikeov dizajner Tinker Hatfield izumio tehnologiju “Visible Air“ - koncept koji je ostao postojan do danas i koji je zauvijek promijenio dizajn tenisica za trčanje te izbrisao granice između sportske i urbane kulture.

U gotovo tri desetljeća stvorena je Air Max obitelj koja je sada upotpunjena proljetnim modelima.

NIKE AIR MAX 1 ULTRA CITY KOLEKCIJA

Nike „sportswear“ City kolekcija dolazi u šest cvjetnih varijacija modela Nike Air Max 1 Ultra. Kolekcija je inspirirana gradskim stilovima - Londona, Milana, New Yorka, Pariza, Šangaja i Tokija – domovima strastvenih trkača. Šest varijacija dizajna prate tri različita uzorka, a svaki je inspiriran karakterističnim cvijećem i određenim umjetničkim stilom.

Ruže i ljiljani predstavljaju moderni New York i romantični, rokoko stil Pariza. London i Tokio predstavljaju ruže i cvjetovi trešnje u kombinaciji s gotičkim stilom. Za Milano i Šangaj odabrani su ljiljani i cvjetovi šljive u renesansnom stilu.

NIKE AIR MAX 1 ULTRA MOIRE

Osvježeni model s novim potplatom koristi puno manje materijala što ga čini lakšim. Tenisica je napravljena od sintetičke antilop kože koja je pričvršćena laserski čime se izbjegavaju šavovi te poboljšava fleksibilnost.

>>Tenisice prilagođene za svaku brzinu i udaljenost

>>Uz Nike Flash Pack zabljesnite i uživajte u trčanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije