Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIRL POWER

Žestoki ženski bendovi u Malom pogonu zagrebačke Tvornice

girls
30.06.2011.
u 12:14

Koncertom u Malom pogonu grupa Shoot me Wendy najavljuje svoj nastup na festivalu Teraneo u Šibeniku

Dva ženska benda, zagrebački Shoot me Wendy i beogradski Vibrator u rikverc 1. srpnja nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture.
Vibrator u rikverc postoji nešto duže od tri godine, a čine ga četiri djevojke – Snežana Popović (vokal), Milena Rajić (bubanj), Sofija Jovanov (bas / vokal), Tamara Mihovilović (gitara). Glazbene uzore i inspiraciju pronašle su u Ramonesima te u suvremenoj japanskoj underground sceni (Pizzicato Five, Gito Gito Hustler, Go!Go! 7188...).  Iza njih su već brojni koncerti u zemlji i izvan nje, svirale su na raznim festivalima, uz pozitivne kritike.
Shoot me Wendy melodični je punk-bend iz Zagreba sa žestokim gitarskim rifovima i dva ravnopravna ženska vokala. Koncert u Malom pogonu najava je njihova nastupa na festivalu Teraneo u Šibeniku. Cijena ulaznice je 30 kuna, a koncert počinje u 21 sat. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije