Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zbog ogromnog interesa za Orašara u Lisinskom dodan još jedan datum!

Balet Orašar
Foto: Promo
1/11
04.07.2019.
u 12:08

Čarolija "Orašara" izazvala je veliki interes domaće publike zbog čega su već sada u prodaju puštene ulaznice za drugu izvedbu, 16.12.

Lisinski će ovog prosinca biti jedno od najatraktivnijih mjesta u gradu - osim standardne vrhunske glazbene ponude, u pripremi je i glazbeno-scenski spektakl, poznati balet "Orašar" i to kakvog domaća publika još nije imala priliku vidjeti! 

Foto: Arena Hospitality Group

Baletna trupa Ukrainian Classical Ballet jedna je od traženijih na svijetu. Samo prošle godine otplesali su preko 70 izvedbi Orašara na svojim turnejama, a pristup njihovih plesača klasičnom baletu s modernim zaokretom već nekoliko godina oduševljava gledatelje diljem Europe i Azije. Sada je došao na red ultimativni hit, najviše puta otplesan baletni spektakl "Orašar" čija izvedba nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Baletno remek-djelo uz izvedbu vrhunskih plesača od kojih je dio naša publika već imala priliku vidjeti u rasprodanim predstavama poput "Radio&Juliet", "Quatro" ili "The Great Gatsby" u Lisinskom će ove godine domaćoj publici prirediti veliki glazbeno-scenski spektakl, impresivnih produkcijskih zahtjeva i neizmjerne topline zvuka i pokreta za nezaboravan doživljaj ljepote doba Adventa. 

Foto: Arena Hospitality Group

Ulaznice za drugu predstavu, 16. prosinca, po cijenama od 180, 210, 240, 270 kn te 300 kn za VIP i 350 kn za VIP+ dostupne su na blagajnama Lisinskog i online na www.lisinski.hr.
 
VIP+ ulaznice uključuju druženje i piće s umjetnicima nakon predstave, promotivnu majicu i torbu Lisinskog te poklon iznenađenja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije