Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"E= mc2" za djecu

Zagrebački plesni ansambl predstavlja predstavu o fizici

E= mc2, Zagrebački plesni ansambl
arhiva VL
28.09.2012.
u 14:03

Cilj je zaigrati igru između gravitacije i akceleracije, ispitati što je to energija i kako ovisi o masi, vidjeti kakva se komunikacija može uspostaviti djelovanjem centripetalne i centrifugalne sile

Zagrebački plesni ansambl svoje najmlađe gledatelje poziva na plesnu predstavu za djecu o fizici "E= mc2" koreografkinje Zrinke Lukčec. Pogledati je mogu u nedjelju 30. rujna u 11 i  18 sati u  Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10. 

To je  zabavna plesna predstava inspirirana osnovnim zakonima fizike koja istražuje njihovu primjenu u plesu i tijelu plesača. Predstava je namijenjena djeci i mladima, kao i odraslima koji traže način kako da se napokon – ili ponovno – zaljube u fiziku. Cilj je zaigrati igru između gravitacije i akceleracije, ispitati što je to energija i kako ovisi o masi, vidjeti kakva se komunikacija može uspostaviti djelovanjem centripetalne i centrifugalne sile te istražiti koliko smo izloženi djelovanju fizikalnih zakona a da to i ne primjećujemo.

Plešu: Ognjen Vučinić, Aleksandra Mišić, Petra Valentić i Iva Čevizović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije