Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marina Mesar

Umjetnica u potresu izgubila sve, skupljaju se donacije

Nespes
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/4
25.03.2020.
u 14:41

Uličnoj umjetnici OKO, pravim imenom Marina Mesar, u potresu je stradao stan. Njen prijatelj Sanjin Kaštelan pokrenuo je i akciju skupljanja donacija.

Umjetnica Marina Mesar, poznatija kao OKO, također je u potresu ostala bez svega. Njen je prijatelj, fotograf Sanjin Kaštelan, za nju pokrenuo i humanitarnu akciju skupljanja donacija. 

- Zajednico. naša je Marina Mesar u ovom nemilom i neslabom zemljinom prdcu ostala bez svega i iako je pomoć potrebna svima, prije svega psihološka, ali i materijalna, ali eto. vrijeme je za soldarnost, vrijeme je za pružanje ruku čak i ako ne možemo (zasad!) prijatelja zagrliti i utješiti uživo. Osjećam da će zagreb vibrirati jače nakon potresa, nekom novom snagom i ljubavlju - napisao je Kaštelan i objavio link web stranice na kojoj Marini možete uplatiti donacije.

Marina Mesar hvaljena je ulična umjetnica poznata po svojim intervencijama u javni prostor i oslikavanju zgrada i ulica, a naslikala je i poznati mural "Open My Eyes That I May See" pored zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti. 

Nespes
1/4

Komentara 2

ET
en-ten-tini
09:00 27.03.2020.

Ne dramite, nije izgubila sve, treba sanirati krov i u buduće plaćati neku pričuvu, a ne samo ulagati u tetovaže...

LE
LetecaBarbara
01:35 30.03.2020.

Sigurna sam da je gospođa dobrostojeca i da je stan osigurala. Tko si moze priustiti silne tetovaze, moze dati i 1000kn/god za osiguranje nekretnine, stvari i dodatnu policu za potres. Novac skupljajte za sirotinju koja si ne može priustiti kruh, a ne za ove kaj imaju za crtanje po organima, a ne osiguraju si stan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije