Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao rekord

U 24 sata prodano više od 3000 ulaznica za Ratove zvijezda: Sila se budi

ratovi zvijezda: sila se budi
Foto: PR FOTO
1/4
20.10.2015.
u 17:16

U ponedjeljak, 19.10. CineStar kina otvorila su pretprodaju ulaznica za najnoviji nastavak sage te su do na svim svojim blagajnama i putem online kupovine (smartphone aplikaciji i web stranici www.blitz-cinestar.hr) ostvarila rekordnu prodaju ulaznica

U roku od 24 sata prodano je više od 3.000 ulaznica za željno iščekivani sedmi nastavak Ratovi zvijezda: Sila se budi  što je apsolutni rekord u CineStaru. U ponedjeljak, 19.10. CineStar kina otvorila su pretprodaju ulaznica za najnoviji nastavak sage te su do na svim svojim blagajnama i putem online kupovine (Smrtphone aplikaciji i web stranici www.blitz-cinestar.hr) ostvarila rekordnu prodaju ulaznica. 

 Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu može se pogledati u svim CineStar kinima od 17. prosinca. 

>> Pogledajte posljednji trailer filma 'Ratovi zvijezda' koji je oduševio fanove!

Komentara 2

DA
dangebandi
19:23 20.10.2015.

Sila ne pita!

DU
Deleted user
19:50 20.10.2015.

neee : /

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije