Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI SE 'TS3'

Tom Hanks je opet kauboj Woody

23.04.2009.
u 15:30

Treći nastavak "Priče o igračkama", prve uspješnice Pixara i jedinoga njihova filma koji je dosad dobio nastavak (i to još bolji od prvog dijela) trebao bi se pojaviti u kinima u lipnju 2010. Nakon što je "jedinica" bila prvi uspješni računalni animirani film, "trojka" će biti prvi Pixarov izlet u sve eksponiranije polje 3D animacije, a Tom Hanks, koji će kao i u prva dva dijela dati glas kauboju Woodyju, kaže da je veći dio svoje glasovne uloge već snimio.

- Bio sam u studiju i obavio tri velike kompletne smjene snimanja, i vjerojatno ću imati još jednu, pretpostavljam za nekih osam mjeseci. A onda, osam mjeseci poslije toga, ide dotjerivanje i još tri smjene. Ti filmovi su zvjerski.

Svoju ulogu, kao i ostali glasovni glumci u filmu, Hanks ovaj put nije toliko čitao iz scenarija koliko reproducirao po sluhu:

- S ovim filmom napravili su nešto zanimljivo. Nisu nam poslali scenarij. Pokazali su nam kompletnu priču na roli filma, sa storyboardovima koji su prelazili iz jednog u drugi, i ljudi iz Pixara su snimili nešto glasova i malo glazbe te zvučnih efekata. Tim Allen (Buzz Lightyear) i John Ratzenberg (kasica prasica) i ja sjeli smo u kino, odgledali tu rolu i rekli: "Ovo je odlično, idemo na posao!"

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije