Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladno pivo

Teško je Kekinu ful biti cool kad je na GPS-u s nebeskih visina

Hladno pivo
14.03.2011.
u 15:26

“Ezoterija” pokazuje da bendovi poput Coldplaya ne prolaze pored Kekina i društva nezapaženo, ali je Pivo i dalje istog okusa

Uz veliko zanimanje javnosti, Hladno pivo pustilo je u “promet” svoj novi singl “Ezoterija” kao prednajavu najnovijeg albuma “Svijet glamura”. Pjesma je ekskluzivno puštena na radiju Antena Zagreb, što je i logično jer Pivo odavno više nije bend koji bi kao svoju platformu koristio radijske postaje poput Stojedinice, no to nije posljedica njihovih ustupaka, nego toga da su kao općeprihvaćen urbani rock bend postali nezaobilazna roba i za srednjostrujaške radijske postaje i medije općenito.

Tekst pjesme još je jedan tipično kekinovski, dakle ozbiljno s natruhama komedije sročen pogled na život; svoju nespremnost da drugi njime dirigiraju uspoređuje s GPS-om s nebesa, teško je ful biti cool kad su tuđe ruke na vašem volanu.

“Ezoterija” na neki način pokazuje da bendovi poput Coldplaya ne prolaze pored Kekina i društva baš potpuno nezapaženo, ali je Pivo i dalje potpuno istog okusa. No, za potpunu sliku pričekajmo 14. travnja, datum izdavanja albuma.

Komentara 4

MA
mare0801
18:06 14.03.2011.

ja nisam shvatila da li je album dobar ili nije, po kritičaru,ili čeka da drugi kažu svoje.

RA
ratatatira
08:28 15.03.2011.

mare, malo si bistrija... fino ti piše da je ovo najavni singl, a da album izlazi za mjesec dana.

JB
Juda ben Tudum
11:46 15.03.2011.

jel pjevaju sta o holokaustu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije