Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncerti

TBF i Dunja Knebl nastupaju za obranu Varšavske ulice

tbf
arhiva VL
09.06.2010.
u 18:00

Uz kulturne sadržaje svakog ste dana u Varšavsku pozvani i na rekreaciju. Svako jutro u 9 sati jogu vodi Gordana Tihomirović, a svako poslijepodne u 18 sati Varšavska pleše na radionici plesa Tihomira Kološića.

U znak podrške inicijativi Prava na grad i Zelene akcije te prosvjednicima koji već 25 dana čuvaju Varšavsku ulicu TBF će sutra u kasnopopodnevnim satima izvesti koncert u Varšavskoj ulici u sklopu programa 1001 (dan i) noć za Varšavsku, a dan kasnije, u petak, nastupit će Dunja Knebl.

Današnji program počinje u 17 sati kada nastupaju Bacači sjenki s “Eksplicitnim sadržajima”, a koncert TBF-a najavljen je za 18.15. U petak, nakon koncerta Dunje Knebl (u 17 sati) svoje stihove čita Dražen Katunarić, a nakon njega oko 20.30 sati Rujana Jeger, Rade Jarak I Barbara Matejčić čitaju izbor iz djela Sime Mraovića.

Uz to svakog ste dana u Varšavsku pozvani i na rekreaciju. Svako jutro u 9 sati jogu vodi Gordana Tihomirović, a svako poslijepodne u 18 sati  Varšavska pleše na radionici plesa Tihomira Kološića.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:30 09.06.2010.

Gdje taj TBF misli održati koncert ? U Varšavskoj ? Ima li dozvolu za kraval u centru grada ? A osim toga imaju oni problema i u Splitu pa neka se tamo proseravaju ! A drugarica Rujana Jeger bi moglala dovesti i mamu Slavenku Drakulić pa da YU-SDP ugođaj bude potpun ! A Rade Jarak svratio do Zagreba iz Beograda gdje sa prijateljima sjedi na obali Dunava uz \"belo\" (vino, da netko ne pomisli...). Dunja Knebl, sa ili bez gitare? Sve to treba sterati ili ukopati u temelje garaže i \"rampe\" kada im je već toliko stalo do upropaštavanja dobrog projekta.

Avatar DucMan
DucMan
17:42 10.06.2010.

Velim ja da se oni tamo u Varšavskoj samo dobro zajebavaju i ne daju stanarima mira. A 90% ih nema pojma od čega \"brane\" tu ulicu. A trebalo bi malo iskontrolirati gdje se obavlja nužda po noći, ostavlja li sese smeće, ima li šaranja po zidovima, da li ona Volksbanka može neometano poslovati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije