Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Suđenje Boyu Georgeu zbog bespravnog zatočenja muške prostituke

25.11.2008.
u 14:06

Norvežanin koji se bavi prostitucijom u ponedjeljak je izjavio na sudu da ga je pjevač Boy George lisičinama svezao za zid i prebio ga nakon što ga je optužio da mu je neovlašteno pregledavao dokumente na računalu.

Nekadašnji pjevač grupe Culture Club na suđenju je zbog toga što je bespravno zatočio 29-godišnjega Auduna Carlsena. Boy George danas je 47-godišnjak, a na suđenju, na kojem tvrdi da nije kriv, služi se svojim pravim imenom George O'Dowd.

Carlsen je na londonskom sudu Snaresbrook Crown Courtu rekao da je Georgea upoznao na internetu i da je otišao u njegov stan u Londonu gdje se slikao gol. Nakon snimanja Boy George poslao mu je niz e-mailova u kojima ga optužuje da mu je provalio u računalo, ali Carlsen nakon nekoliko tjedana, u travnju 2007. ipak pristaje opet otići s k njemu na snimanje.

Poroti je Carlsen rekao da su ga, kad je stigao, Boy George i još jedan muškarac držali i tukli, a onda mu je pjevač stavio lisičine i zakvačio ga na kuku na zidu spavaće sobe.

- George me pljuskao i tukao i vrištao - rekao je Carlsen. Prema vlastitim riječima, Audun Carlsen uspio je odviti kuku i pobjeći.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije