Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada Tina Ujevića

Slavko Jendričko napisao najbolju pjesničku zbirku u prošloj godini

Nagrađena knjiga Slavka Jendrička
Arhiv VL
06.07.2014.
u 13:58

Slavko Jendričko nagrađen u Vrgorcu

        Nagrada Tina Ujevića koju Društvo hrvatskih književnika tradicionalno dodjeljuje pjesniku koji je u periodu od godinu dana napisao najbolju zbirku poezije ove je godine pripala Slavku Jendričku. Jendričko je nagrađen za zbirku “Evolucija ludila” koju mu je lani objavio osječki ogranak Matice hrvatske. Nagrada je dodijeljena u Tinovu rodnom Vrgorcu na manifestaciji S Tinom u Vrgorcu, a u užem su izboru za nagradu bili i Vesna Biga, Luko Paljetak, Miroslav Mićanović, Veselko Koroman i Pero Pavlović.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije