Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni koncerti

Samo do srijede možete kupiti povoljnije ulaznice za INmusic

Inmusic
arhiva VL
16.04.2012.
u 14:54

Svoj nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu do sad su potvrdili The Cranberries, Franz Ferdinand, Gorillaz Sound System, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello, General Elektriks, Retro Stefson, Iness Mezel i Tamikrest

Ulaznice za INmusic festival (za tri dana), koji će se održati 28., 29. i 30. lipnja, po cijeni od 290 kn u prodaji su još samo do srijede 18. travnja. Od 19. travnja cijena festivalskih ulaznica bit će 340 kuna. Kamperske ulaznice za sedam dana boravka bit će u prodaji sve do festivala po cijeni od 150 kuna.

Uz festivalsku ulaznicu moguće je kupiti i kampersku ulaznicu po cijeni od 150 kn, a kampiranje će biti moguće uz festivalsku i kampersku ulaznicu. Ovogodišnji kamp  na raspolaganju će imati toplu vodu, bežični internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa. Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.

Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u Tisak Media centrima u Hrvatskoj, a mogu se naručiti i u Tisak Media Webshopu na najbliži kiosk Tiska.

Svoj nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu do sad su potvrdili The Cranberries, Franz Ferdinand, Gorillaz Sound System, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello, General Elektriks, Retro Stefson, Iness Mezel i Tamikrest.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije