Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alan Ford u Večernjaku
Povratak na članak

Rijetko ih viđamo, ali obožavamo ih kao glavne junake

Plejada najrazličitijih junaka, grotesknih i prekrasnih, pozitivnih i negativnih, odredila je kretanje fabule stripa, ali i naše shvaćanje njegova značaja.

Komentari 2

LY
Lynx
09:21 28.11.2009.

ferdo, :):):) majstore. Tek nakon tvog komentara primjetio sam i da malo liči na dr. Ivu... A tek ostali likovi. Debeli šef Šuker, Bob Rock Milinović, Grunf Hebrang (iako su njegove parole glupe do bola za razliku od Grunfovih), Alan Ford Jandroković, Superhik Polančec, Šeks veliki Cezar, Inspektor Brok Bajić, gradski vječnici (tri svinjoglava lika) Bandić - Kerum - Đapić. Jedino nemrem spariti Jeremiju i broja Jedan.

VL
OB
-obrisani-
08:00 28.11.2009.

navodno sir Oliver vuče svoje porijeklo iz Rvatske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.