Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alien: Savez
Povratak na članak

Ridley Scott primirio je kaos mnogima mrskog “Prometeja”

Radnja je smještena deset godina nakon “Prometeja”, kada udar solarne baklje prekida miran san posade kolonijalnog broda Savez

Komentari 3

Avatar davcro
davcro
20:58 19.05.2017.

odličan film, moram pogledati

VL
RA
raikonen
14:16 21.05.2017.

Jednom mora doći kraj, a taj je bio prije dva prošla nastavka

VL
SA
Samson
16:16 20.05.2017.

Pogledao jučer. Kako sam veliki fan serijala, drago mi je da je ovaj film snimljen i nadam se nastavku ali, nažalost, lošiji mi je i od razočaravajućeg prethodnika, što stvarno nisam očekivao. Koliko god Prometej imao logičke rupe u scenariju i loše dijaloge, ipak je bolje funkcionirao kao film i, najbitnije, bilo mi je stalo što će se dogoditi s glavnom protagonisticom. Uz to je sadržavao dijelove originalnog scenarija Dana o'Banona koji su što zbog tajminga a što zbog budžeta izbačeni iz originalnog Aliena (npr. otkriće piramide s jajima). Ovaj nastavak je više no ikad djelovao kao Hammer horor u ukletom dvorcu, na rubu parodije, scenarij razočaravajuće predvidljiv, likovi nezanimljivi. David i Walter kao repriza Date i Lorea iz Star Trek TNG-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.