Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija na Interliberu

Prvo kolo sabranih djela Ive Andrića

sabrana djela I. Andrića
Foto: arhiva Školska knjiga
14.11.2013.
u 10:29

Promocija je na Interliberu, u četvrtak, 14. studenog, u 13 sati na štandu Školske knjige u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma

"Od osamostaljenja Hrvatske Školska knjiga je prvi hrvatski izdavač koji se odlučio na tiskanje ekstenzivnog izbora − Djela Ive Andrića u 13 svezaka. Riječ je o izboru koji možemo nazvati the best of Ivo Andrić. Djela će obuhvatiti sve Andrićeve romane (Na Drini ćuprija, Travnička hronika, Gospođica, Omer-paša Latas), izbor iz novelistike u tri sveska, knjigu pjesama i lirske proze, putopise, eseje i kritike te jedinstvenu zbirku Andrićeve mudrosti Znakovi pored puta. Ovim izdavanjem naša sredina vraća tek mali dug velikom djelu Ive Andrića, a hrvatski čitatelj neće više morati njegove knjige tražiti po antikvarijatima", napisao je Krešimir Nemec predstavljajući ovaj izdavački pothvat Školske knjige.

Promocija prvoga kola Djela Ive Andrića (Travnička hronika, Na Drini ćuprija, Mara Milosnica i druge pripovijetke, Prokleta avlija i Gospođica) biti će na Interliberu,  u četvrtak, 14. studenog, u 13 sati na štandu Školske knjige (3C i 1C) u paviljonu 5 na Zagrebačkom velesajmu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije