Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domingo na popust

Pretplatnicima Zagrebačke filharmonije popust za Dominga

placido domingo
arhiv
09.09.2011.
u 20:01

Pretplatnici Zagrebačke filharmonije imat će trideset posto popusta na ulaznice za koncert slavnog tenora Placida Dominga u Areni. Domingo će 21. listopada nastupiti u Zagrebu uza Zagrebačku filharmoniju.

Slavni španjolski tenor Placido Domingo, koji će nastupiti u zagrebačkoj Areni 21. listopada u 20 sati, pjevat će uz orkestar Zagrebačke filharmonije. Dirigirat će Eugen Kohn, a na koncertu se očekuju i nastupi drugih pjevača.

Svi pretplatnici Zagrebačke filharmonije za koncert u Areni mogu ostvariti popust od trideset posto i to tijekom rujna na prodajnim mjestima Eventima uz predočenje svoje pretplatničke kartice. Uoči zagrebačkog nastupa, Domingo ima naporne tjedne u SAD-u, Australiji i Novom Zelandu. Tako će sredinom rujna pjevati u Kansas Cityju, potom 30. rujna nastupa u Sidneyju, pa u Melbourneu i Christchurchu. 18 listopada nastupa u Muscatu u Omanu, a 21. u Zagrebu. A 27. listopada u londonskom Covent Gardenu slavi četiri desetljeća od debija.

Komentara 3

MO
morituriite
23:19 09.09.2011.

E na ovo moram ići! Obožavam ga!

ON
onur
06:30 10.09.2011.

A ljudi, Domingo Vam više nije tenor... on sada pjeva baritona....Bojim se da če to biti koncert ocvalih melodija u stilu Šutejevih koncerata....I to u Areni koja je potpuno neprimjerena za takav tip koncerta...Da je Domingo u Lisinskom još bi pokušao to čuti...Ali ovo je čisti promašaj koji organiziraju ljudi koji nemaju nikakvog pojma o klasičnoj glazbi, nego hoće na brzinu staviti novac u đep...

MI
Milkica
15:03 10.09.2011.

Nema se para pa smo i mi dobri za održavanje koncerta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije