Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"menhetenska odiseja"
Povratak na članak

Pretenciozni scenarij i prevelike ambicije u amaterskoj izvedbi

Na Pulskom filmskom festivalu prikazan je nezavisni film "Menhetenska odiseja" debitanta Marija Vrbančića, no stavljanjem tog filma u konkurenciju selektor Pavo Marinković nažalost autorima i nije napravio uslugu.

Komentari 2

SA
Samson
23:48 25.07.2021.

Festival ima i međunarodni program (u kojem ne prikazuju samo srpske filmove) a dobro napravljen akcijski film je u startu bolji od traljavo režirane drame.

VL
BE
berija
11:55 21.07.2021.

Glavno da srpski filmić s humorom na prvu i stereotipnim likovima kriminalaca (bar tako piše kritičarka) vjerojatno duboko misaono opisuje motivaciju i psihološko stanje likova, uključujući oskarovske izvedbe, sjajan scenarij, izvanrednu produkciju izazivajući tako ne samo interes, nego i oduševljenje publike. Ne kontam što srpski film radi na hrvatskom filmskom festivalu? Zašto nema mađarskih, poljskih, njemačkih, švedskih, portugalskih filmova? Znači, Srbi mogu u arenu, Marko Perković ne može?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.