Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 88. godini
Povratak na članak

Preminuo nagrađivani hrvatski književnik Joja Ricov: bio je u njemačkom logoru, a u SFRJ je izgnan na otok

Na peticijsku intervenciju talijanskoga nobelovca književnika Salvatorea Quasimoda osobnim nalogom Josipa Broza Tita 19. travnja 1961. pušten je iz zatvora

Komentari 2

AP
ante_pustinjak
10:17 27.01.2017.

joja, stari prijatelju, bio si dobra i plemenita duša, a prije svoga izvrstan pjesnik! tvoja zbirka pjesama „marabunta“ je nešto najčudsesnije na što sam naišao! toliko puta smo se popričali uz neko piće o svemu i svačemu. bili smo praktično i susjedi, ti u savskom gaju a ja u trnskom, pa smo se znali često put sresti i u tramvaju. uputio si me u tajne mnogih hrvatskih pjesnika i pjesnikinja. koliko si samo propatio ni kriv ni dužan zbog poštenja i istine. lahka ti bila sveta zemlja otočka, hrvatska, počivaj u miru boga dobrostivoga!

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
16:02 27.01.2017.

Laka ti hrvatska zemlja i pocivao u miru bozijem. da boduli ovu zemlju vode, bila bi u pola manje zaduzena a duplo slobodnija i tolerantnija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.