Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hrvatska stvarnost u 10 zapovijedi'
Povratak na članak

Predstavljena knjiga Gorana Granića: 'U nametnutom ratu nije pobijedio hrvatski ni srpski bog'

Goran Granić poručio je kako sve promjene u društvu počivaju na promjeni svakog čovjeka, ne može se samo čekati vlast da nešto poduzme

Komentari 8

OO
onako_ovlaš
22:47 30.09.2019.

graniću, po običaju,ništa nije jasno,on društvo promatra iz selfhelp perspektive,a ni šuljić nije bolji,on veli da je nestalo etike,etike nije nestalo,etika je disciplina koja proučava moral a on to ne razlikuje,a kad takvo što ne razlikuje onda ništa ne razlikuje

VL
DU
Deleted user
00:12 01.10.2019.

Još jedan kojemu smeta katolička crkva, legitimna želja hrvatskog naroda za nezavisnom državom, koji opravdava partizanske zločine nad hrvatskim narodom, jer oni, partizani nisu po njemu komunisti, nego su napredni antifašisti.Jadno ako je i od Granića.

VL
ST
stric2
23:39 30.09.2019.

... dok je bio u poziciji moći nije tražio dialog nego je namećao stavove .... račanov potrčko.... grobar hsls-a...

VL
BA
bakulušić
23:21 30.09.2019.

Gospodin Goran Granić je još jedan od onih koji pokušavaju takozvane antifašiste i partizane odvojiti od komunista i komunističke partije. Teško će to ići. Ako glavu odvojiš od tijela, dobiješ mrtvaca. Nemoguća misija i mislim da tu ni velečasni Šuljić ne može puno pomoći. Bilo bi mu pametnije da umjesto patera Cveka misionari po gradu i potrebitima nosi hranu i sakramente.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
04:03 01.10.2019.

Zanimljivo je a ne primjetiti gledište kućnih podrumskih filozofa naknadne pameti kad pišu o domovinskom ratu, pa trebalo je ovako pa trebalo je onako a kad je trebalo nigdje ih bilo nije, čovječe božji nema ništa odvratnije od šlafruk filozofafa kad nakon rata broji mrtve i pere osobni kukavičluk pišući nekakve tamo pamfletiće, Hrvatska je pobjedila, ende,

VL
NJ
nada.jurincic
04:15 01.10.2019.

U ratu su pobidili HRVATSKI RATNICI A UDBAŠI KA TI I. TVOJA OBITELJ SU IM UKRALI POBIDU. I ne uzimaj u usta Njegovo ime, bogohulniće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.