Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačko kazalište lutaka

Predstava za djecu "Bonton ili kako pristojno provesti dan"

kristijan ugrina u predstavi \"Bonton...\"
12.02.2010.
u 10:24

Glumac Kristijan Ugrina autor je predstave za najmlađe kojoj je cilj djecu naučiti kako se postaviti prema nasilju - bilo da su mu izložena ili su tek promatrači.

Predstava za djecu "Bonton ili kako pristojno provesti dan" biti će premijerno izvedena danas u 18 sati u Zagrebačkom kazalištu lutaka. Režiju potpisuju Kristijan Ugrina i Željko Zorica.

Glumac Kristijan Ugrina ujedno je autor teksta i jedan od autora predstave, a on je u njoj i glavni lik koji nas vodi kroz zaigrani dan jednog djeteta. Kroz pjesmu i ples te likove kao što su vilica i žlica, češalj ili pas, postavljene su situacije u kojima je dijete ugnjetavano, svjedok je ili pak samo ugnjetava vršnjaka. Ova predstava uči djecu kako se postaviti u takvim situacijama, a Ugrinini su partneri lutke i djeca iz publike.

Ako ne stignete na današnju premijeru, predstavu, koja je nastala u koprodukciji Zagrebačkog kazališta lutaka i Kazališta Bembo, možete pogledati u Kazalištu lutaka sutra u 18 ili na nedjeljnoj matineji u 11 sati te u četvrtak (25. veljače) u 18 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije