Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatra i krv

Prednastavak Igre prijestolja preveden na hrvatski

Foto: Promo
01.07.2019.
u 14:00

U izdanju Lumen izdavaštva početkom srpnja izlazi prvi svezak novoga romana planetarno popularnoga pisca Georgea R. R. Martina, autora serijala “Pjesma leda i vatre” po kojem je snimljena hvaljena HBO-ova serija “Igra prijestolja”, koji pod naslovom “Vatra i krv” uz bogate ilustracije Douga Wheatleyja govori o tome “što je prethodilo svemu, 300 godina prije ‘Igre prijestolja’”.

– Objavljivanje Martinova novog romana ‘Vatra i krv’ kulturni je događaj godine, baš kao i novi album Nicka Cavea ili premijera Baletnog ansambla Carskoga ruskog baleta iz Moskve. Ponovno živimo u vremenu koje treba heroje, a Martin piše herojski fantasy – smatra urednica Lumen izdavaštva Miroslava Vučić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije